Понад 100 консультацій провели лікарі-онкологи Одеського регіонального клінічного протипухлинного центру в м. Ізмаїл

372

22 червня в м. Ізмаїл черговий прийом пацієнтів провели лікарі-онкологи виїзної консультативно-діагностичної служби Одеського регіонального клінічного протипухлинного центру.

В поліклінічному відділенні Дунайської обласної лікарні понад 100 консультацій пацієнтів регіону провели лікарі за напрямками  мамологія, онкогінекологія, онкопатології шкіри та м'яких тканин, голови та шиї, щитовидної залози, ЛОР-органів.

Лікарі обстежили вдвічі більше пацієнтів, ніж планували. Вони проконсультували всіх, хто цього дня прийшов на прийом, але не зміг попередньо записатись через кол-центр. Це свідчить про велику затребуваність серед жителів Бессарабії лікарів протипухлинного центру та правильно обраний формат роботи з пацієнтами, адже всі мають можливість отримати медичні послуги вдома.

За результатами прийому 10% пацієнтів отримали направлення на додаткове обстеження та лабораторні аналізи. У них виявлено симптоми, що свідчать про розвиток онкопатологій. Таким чином, лікарям Одеського регіонального клінічного протипухлинного центру, за один день вдалося провести профілактичний огляд, на ранніх стадіях виявити хвороби та розпочати спеціальне лікування.

Наступний прийом лікарів в м. Ізмаїл планується на кінець липня. Слідкуйте за нашими новинами.