В Одеському протипухлинному центрі встановлено унікальний для півдня України мамограф

281

Якісна та своєчасна діагностика організму – запорука здорового і довгого життя.

А також можливість виявити та вилікувати хворобу на ранніх етапах.
Ефективність лікування пухлин молочної залози залежить від того, на якій стадії вони виявлені. Саме тому, жінкам старше 30 років важливо щорічно проходити профілактичне обстеження у мамолога, а також регулярно робити УЗД або мамографію.

Для проведення максимально інформативного обстеження молочних залоз в поліклініці Одеського протипухлинного центру встановлено сучасний мамограф Fujifilm Amulet Innovality експертного класу з низьким променевим навантаження.

Під час процедури рентген робить знімки залози у високій роздільній здатності під різними кутами. Завдяки цьому фахівець оцінює кожен міліметр тканини та може виявити уражені зони у будь-яких ділянках грудей. Мамограф оснащений обладнанням для проведення томосинтезу, 3D мамографії і біопсії.

Подібних апаратів в Україні декілька, в Одесі сьогодні аналогів новому мамографу немає.

Записатися на консультацію до хірурга-онколога, мамолога Центру та на обстеження залоз можна за телефоном кол-центру 066 610 0003.

Пам’ятайте: за наявності ущільнення, набряку та деформації шкіри молочних залоз, виділеннях з сосків – необхідно негайно звернутися за консультацією до мамолога.