Послуги з організації лікувального харчування хворих (4-разове харчування одного хворого) згідно коду класифікатору ДК 021:2015: 55520000-1 - Кейтерингові послуги Закупівля зареєстрована за ідентифікатором: UA-2024-12-20-016871-a
Послуги з організації лікувального харчування хворих (4-разове харчування одного хворого) згідно коду класифікатору ДК 021:2015: 55520000-1 - Кейтерингові послуги
Закупівля зареєстрована за ідентифікатором: UA-2024-12-20-016871-a
Обґрунтування технічних і якісних характеристик предмету закупівлі.
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб КНП «Одеський регіональний клінічний протипухлинний центр» Одеської обласної ради» для забезпечення належного функціонування КНП "ОРКПЦ" ООР" згідно норм і стандартів, існує потреба в закупівлі послуг з харчування госпіталізованих пацієнтів на 2025 рік.
Для забезпечення пацієнтів харчуванням в умовах стаціонару згідно вимог Національної служби здоров’я України за Програмою медичних гарантій існує потреба у закупівлі послуг з організації лікувального харчування хворих. Послуги з харчування, що надаються Замовнику, повинні відповідати умовам надання послуг у сфері громадського харчування відповідно до діючого законодавства, зокрема, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 року №771/97-ВР та Наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.10.2013 № 931 «Про удосконалення організації лікувального харчування та роботи дієтологічної системи в Україні» (Додаток 2, Таб. 5 (нормотрофічний харчовий статус)). Якість продуктів харчування та сировини для виготовлення лікувального харчування повинна відповідати вимогам ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Постановою КМУ від 29.03.2002 № 426 «Про норми харчування військовослужбовців Збройних Сил, інших військових формувань та Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації, поліцейських, осіб рядового, начальницького складу органів і підрозділів цивільного захисту» затверджена норма харчування військовослужбовців Збройних Сил та інших військових формувань № 5, дотримання якої повинні забезпечити заклади охорони здоров’я під час перебування на лікуванні військовослужбовців.
Обґрунтування очікуваної вартості, розміру бюджетного призначення.
Розмір очікуваної вартості предмета закупівлі визначено відповідно до пункту 1 частини 1 розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) з урахуванням порівняння цін на аналогічні закупівлі.
Очікувана вартість закупівлі 22 063 637,50 грн.
Закупівля не фінансується за рахунок бюджетних призначень.